Coco på eventyr er ei barrne bok som er illustret med spennende historier der barn lærer å omgås hund. Boka er for barn i alderen seks til ti år. I historiene følger vi den smarte Jenny, ei jente med tæl. Den litt tøffe Tom og ikke minst hunden Coco, som av og til er litt ko-ko. Sammen løser de mysterier med hunden sin. De finner tyver, oppdager brann, havner i huler og avslører miljøkriminalitet for å nevne noe. Boka er lagt opp for å lære av historiene, som alltid har sin slutt. Coco på eventyr har blitt vist på TV2 på grunn av temaene om at barn må lære å omgås hunder for å hindre ulykker. 

Jenny:

Coco:

Tom:

Hør og se en historie fra boka:

Forfatterne:

Lars og Anders på TV2

2021.

Lars Eie har bakgrunn som journalist. Med en artig penn fører han historiene i boka. Lars er også utdannet hundefører ved Forsvarets hundeskole og trener aktivt med hund i dag med tjenestehunden Xena.

Anders Aslaksen er utdannet lærer og står bak den pedagogiske læringen for barn i boka. Han har bakgrunn som instruktør og dommer for redningshunder og trener aktivt i dag med sin hund Kaxe i det miljøet.

Lars på TV2 for å snakke om barn og hund 2022

Hundezonen kontakes  via e-post.


Solveien 49

4405 Flekkefjord

mobil: +4795028046

Copyright @hundezonen 2023

Org. nr: 931 886576

: